top of page

Bo billigt. Bo godt. Bo fælles!

Abildgården nr. 13 

Abildgården 13 på 139 kvm. er til salg. Vi ønsker at købe et mindre hus på Abildgården, så vi flytter altså ikke fra dette dejlige sted.


Andelen består af en hoveddel på 107 kvm og en sammenbygget tilbygning på 32 kvm. Tilbygningen er opført i 1999. Der er er to hemse og en lille opbevaringshems. Ydermere er der et lille isoleret hus i haven på 10 kvm.

 

Boligen

Boligen er indrettet i tre halvplaner med stort køkken, entre og bad/toilet nederst. På mellemplanet er der et værelse, en lille stue og en større stue med mange vinduer, som giver et dejligt lyst rum.

På øverste plan er der en repos, to værelser og bad/toilet.

Boligen ligger i nordfløjen – samme fløj som fælleshuset. Der tilhører et stk. carport til andelen og to pulterrum.

 

Abildgården

Abildgården er et velfungerende bofællesskab med 15 boliger. Vi spiser sammen fire gange om ugen og vi samles til fællesmøder samt arbejdsdage. Der er et stort nyrenoveret fælleshus med industrikøkken, stor og flot spisestue/ TV stue, vaskekælder, værksted samt gæsteværelse / bad. Ydermere er der stor køkkenhave / drivhus, smukt gårdareal med bålplads og skønne udenomsarealer.

 

Salgsprisen

Andelens maksimal pris er kr. 1.962.308,- (incl. tilbygning).

Andelen sælges for kr. 1.900.000,-
 

Huslejen

Huslejen pr. måned er på ca. kr. 3800,- for to voksne.

Huslejen inkluderer nyanskaffelser til fælleshus og fællesarealer, ejendomsskat, renovation, grundejerforening, fælles avis og tidsskrifter samt øvrige driftsomkostninger. Derudover er huslejen også incl. vandforbrug.

Det udvendige vedligehold klares af andelsboligforeningen.

 

 

Kontakt Sus og Per

Interesserede kan henvende sig til og få en evt. rundvisning:
 

Susanne Yde  2858 2319

Per Bertelsen 2074 2319

Abildgården 13, 6091 Bjert

bottom of page